Natascha Linea

Har Dmi ret? det skulle jeg da lige undersøge!

3. marts 2018

Nu kender i Natascha Ellen igen.

Hende den der lidt blonde tøs som ikke stoler på nogle, og som altid skal afprøve tingene selv. Bare for at se om folk har ret! Og denne gang lært jeg det lidt på den hårde måde! Men hold nu op det var sjovt og så dumt det der skete at vi begge simpelthen ikke kunne lade være at grine. I går aftes ved en 1 tiden kom min kammerat forbi, min far og ungerne sov så jeg tænkte det ikke kunne skade lidt at køre en lille tur mens vi røg en smøg eller to. Skrev en seddel til min far med at jeg var ude og snart kom hjem igen. Nå men mig og min kammerat kører fra Gedser og drejer ned mod Skelby. For vi skulle lige se om DMI havde ret i at det var lorte vejr, snefygning og at vejene ikke var køre bare. og om det virkelig kunne være rigtigt at busserne ikke kørte den vej! Vejret var jo fint i Gedser. Jeg var sikker på det var piveri og at busserne sagtens kunne kører den vej. Det første stykke til Skelby var fint og der lå ikke særlig meget sne. Men da vi landede i Skelby, sagde det pludselig BANG og vi landede 3 meter inde i en kæmpe snebunke midt på vejen i Skelby. Der sad vi så fast vi kunne hverken komme frem eller tilbage. Nu sad vi så fast i en lille bitte by, langt væk fra vågne mennesker og langt fra alting. der sad vi i lidt over 1½ time inden Falck kom og trak os fri. Men vi fandt ud af at DMI havde ret det var møg vejr og ja det helt i orden at busserne de sidste 2 dage ikke er kørt igennem Skelby. Men det her er bare så mega typisk mig. Jeg skal lige undersøge sagen først før jeg stoler på folk, det kostede så at vores tur på 10-15 minutter pludselig tog lidt længere tid. Da jeg langt om længe kom hjem sov hele huset stadigvæk og jeg tror ikke min far har opdaget jeg var væk 😀 – Men hey! Har aldrig prøvet at sidde fast i en snedrive før. Så nu kan jeg også krydse det af på listen over ting jeg har oplevet! – Men det kunne havde været lækkert vi ikke havde siddet fast kl lort om aftenen i -7 graders frost MIDT på vejen!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar