Natascha Linea

Jeg må ikke hedde Princess

20. marts 2018

Hvor bliver man træt! Virkelig træt! Når mine Haters gang på gang på gang, prøver at gøre livet surt for mig! Men ved i hvad? I får mig ikke til at opgive min måde at være på! Så stop dog med at prøve at gøre livet surt for mig.

Der er nogle mennesker som IGEN har anmeldt min facebook profil for at bruge en falsk navn, nemlig PRINCESS! Dette ved jeg fordi jeg fik en besked fra Facebook hvor der stod “Nogle har anmeldt din profil for at at bruge et falsk navn” – Men ifølge dansk lovgivning er dette er godkendt navn til fornavn, og ifølge min nye dåbsattest er det nu mit officielle fornavn. Så selvfølgelig skulle jeg da hedde det på Facebook. Da man ifølge Facebooks retningslinjer skal kalde sig det navn man hedder. Men når man er ligeså skør som mig må man åbenbart ikke hedde sit fornavn på Facebook, selvom dette er godkendt af Danmark. Til at starte med skulle jeg bevise at Princess var mit fornavn ved at sende dem en kopi af min dåbsattest, og det er jeg egentligt ikke sur over jeg skulle, så det gjorde jeg med det samme, med den tanke at de selvfølgelig ville godkende Princess når de så at dette var mit officielle fornavn. Men jeg tog fejl nu har Facebook bestemt at jeg skal hedde Natascha Linea de næste 60 døgn inden jeg igen kan ændre det, jeg regner med at ændre mit fornavn om 60 dage så det bliver til Natascha Ellen og med kælenavnet Princess. Jeg er dybt undrende over at man ikke må hedde sit rigtige fornavn på Facebook. Når det nu er godkendt og står på min navneattest!? Facebook kom lige ind i kampen tak 🙂

Men jeg hedder altså stadig Princess Natascha Ellen Linea Kaup også selvom jeg ikke hedder dette på Facebook 🙁 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar