Natascha Linea

Min urealistiske drøm

9. marts 2018

Nu er der så mange der efterhånden har skrevet til mig og spurgt hvad jeg vil med mit liv, om jeg bare vil være en Kontanthjælps bums resten af mit liv. Sandheden er at jeg 100% godt ved hvad jeg vil. Men sandheden er også at jeg godt ved det nok ikke kommer til at ske, det er nok alt for urealistisk. Hvis jeg 100% skulle gå efter mine drømme og følge mit hjerte. Jeg er bare vokset op med de tro og den opdragelse om at man aldrig må droppe sine drømme, man skal kæmpe for det man ønsker, for ønsker man det meget nok så skal det nok lade sig gøre. Min drøm at tjene  ALLE mine penge via mine bøger og min blog. men det ved jeg godt ikke kommer til at ske. Før jeg kan leve på den her måde som jeg drømme om skal jeg minimum tjene 20.000,- ved at arbejde hjemmefra. det kunne da være mega fedt, og jeg håber det en dag sker.

Omkring uddannelsesønsker vil jeg rigtigt gerne ind på den 2 årig forfatteruddannelse men da de kun har 6-8 pladser om året er dette MEGET svært. Min tanke var selv SOSU. Jeg syntes SOSU var utrolig spændende da jeg gik der sidst. De fag vi havde syntes jeg var nogle spændende fag og jeg fulgte virkelig meget med for at lærer det hele.

Grunden til jeg drømmer om forfatter livet er nok fordi jeg ELSKER at skrive, jeg elsker at fortælle om mine tanker og følelser, og jeg får en helt anden ro i mig når jeg skriver. og så er det nok fordi min far og farfar altid har presset mig i den retning med at jeg skulle blive forfatter.

“Kære farfar Bent hvis du kan høre mig, er du så stolt af mig nu? Jeg gør det du har ønsket, jeg er blevet god til at skrive og jeg elsker det<3”

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar