Natascha Linea

Navneskift pga opmærksomheden?

13. marts 2018

Nu er jeg snart lidt træt af alle mine haters!  jeg ved ikke hvor mange gange jeg har læst sætninger som  ”Hvad hun ikke gør for opmærksomhed” ”hun søger nok opmærksomhed” ”Det kun fordi hun mangler opmærksomhed” ”Hun elsker opmærksomhed” og flere i den retning!

JEG personligt er bare anderledes, skør, underlig og helt min egen. Og det er jeg STOLT af! Jeg gør intet af det for at få opmærksomhed jeg gør det fordi der er sådan jeg er! –  Jeg kan da godt kigge tilbage på episoder hvor jeg måske godt kunne havde undgået, forskellige episoder. Men lige i situationen og omtanken omkring den evt udtalelse, var ikke på grund af opmærksomheds mangel.

Klippede mig skaldet fordi jeg fik lyst til at prøve det og fordi jeg var træt af mit lange, tynde og slaskede hår. Ændrede mit navn fordi det virker rigtigt for mig, og jeg er virkelig glad for min beslutning! Mine børn fik deres navne fordi jeg syntes de er smukke og noget helt særligt ligesom dem! Jeg gør ikke disse ting for at få opmærksomhed jeg gør det fordi jeg føler for at der er det rigtige for mig og min familie! Jeg er ret træt af at alle folk tror jeg gør alt hvad jeg kan for at komme i medierne, for det gør jeg ikke! Jeg gør de ting JEG har lyst til! Jeg gør de ting JEG føler for, og så er det jo mediernes vurdering om der skal laves en artikel med det eller ej! Jeg personligt, er selv træt af at alt hvad jeg foretager mig ryger i medierne. Godt nok udtaler jeg mig til mange ting, for så jeg dog en lille føling med hvad der bliver skrevet om mig og ja jeg ved godt det derved for nogle virker som om jeg er medieliderlig! – Men sandheden er at jeg er skør, mærkelig og underlig og har altid været det også før jeg blev en del af reality verdenen! – Og jeg vil sikkert altid være hende den lidt spøjse type, og ved i hvad jeg ELSKER det! Jeg ELSKER at være anderledes, og jeg ELSKER at være mig selv! Og så er der jo så den ulempe at i ELSKER at læse om mig og derfor ryger næsten alt jeg laver i medierne. så gider i ikke læse om mig? Så lad vær og klik på artiklerne de skriver, så længe der er læsere til det, så længe skriver de.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar