Ikke kategoriseret

Novah 2 år

21. marts 2018

I dag er en stor dag, novah fylder nemlig hele 2 år.

Dagen startede mig at Novah og Lia kom i børnehave og vuggestue. Novah havde lagkage og kakao med til alle børnene. 🙂 Og der var ikke så meget som en krumme tilbage da de var færdige 😀 – Så jep jeg kan godt finde ud af at lave lagkage. Men jeg henter ungerne igen kl 15 sammen med min venindes datter. På vej ud af børnehaven vil L gerne med Lia hjem, det får hun lov til og jeg har pludselig 4 børn i min varetægt 😀 – Ungerne hyggede sig og grinede, og havde det pragtfuldt. Kl 16.30 kommer min nabo forbi og spiser boller og lagkage sammen med os, ungerne leget lidt mere sammen og omkring aftensmadstid går jeg end med L til hendes mor sammen med ungerne. Alt i alt en rigtig hyggeligt dag, hvor novah har været i centrum og fået super gode gaver 🙂

Han har fået en bil bane, soft blocks, navnetavle,  og 50,- Jeg er sikker på Novah nød dagen til fulde 🙂 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar