Natascha Linea

Skal jeg være med i De unge mødre igen?

16. marts 2018

For at være helt ærligt var jeg sindsyg glad for at deltage i De unge mødre, de har været med i nogle at de største oplevelser i mit liv. De fulgte mig da jeg ventede mit første barn, da hun blev anbragt og da hun kom hjem igen. De fulgte os i tiden efter, da jeg blev gravid med Novah og da jeg fødte ham. De har været med og især min datter fik et tæt forhold til folkene bag programmet. – Jeg savner da at optage og være en del af teamet. Og jeg vil da helt klart være med igen en dag 🙂 MEN! Som nogle af jer nok ved, er der en grund til jeg ikke er med i programmet og der er en af andre deltagere som er med. Jeg får simpelthen kuldegysninger over at se hende, og jeg får virkelig lyst til at fortælle min mening om hende. Er da godt klar over alle ikke elsker mig og der nok er nogle der har det på samme måde med mig, men du er nu engang sådan jeg har det, og jeg har ikke lyst til at være med i et dokumentarprogram hvor sådanne mennesker er med! Selvom jeg synes det er så ærgerligt da der sker så meget i mit liv for tiden som jeg er sikker på i ville synes var sjovt at følge med i. Jeg syntes helt ærligt det skide sjovt at være med. Og stopper en vis person skal i være 100% sikker på i ser mig på skærmen igen 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar