Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Ting man siger når man er blevet mor

30. marts 2018

Vi kender det alle, vi er forældre, og siger nogle gange nogle virkelig underlige sætninger til vores børn. Her er nogle af de sætninger jeg har sagt til mine børn. Efter jeg har lavet sætningen, tænker jeg bare WTF? – I hvilken som helst selskab ville disse sætninger være yderst mærkelige at sige, men i vores situation og i vores verden var det helt normalt 😀

“Lad vær med at slikke på din mor” (Sagt til Lia da hun i en periode slikkede på alt)

“Nej du skal ikke spise hunden” (Sagt til Novah som pegede på Diva og sagde mam mam”

“Nej man kan ikke lave pølser ude i haven” (Sagt til Lia som mente hun bare kunne lave adder uden i haven ligesom Diva)

“Nej jeg gider ikke dufte til dine pølser” (Sagt til Lia da hun som 2 årig spurgte om jeg ikke ville dufte til hendes pølser)

“Lad vær med at pille ved dine pølser” (Sagt til Novah da han elsker at stikke hånden ned i bleen)

Har i selv sagt nogle sjove og underlige ting til jeres børn?

 

 

 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar