Lia Linea, Novah Noice

Cirkus Summarum

3. april 2018

1000 Tak for jer som var så søde at dele mit opslag omkring cirkus billetterne.  Det er jeg virkelig glad for 🙂

Det har lykkedes mig at skaffe to billetter til mig og Lia. Lia hun ved det ikke endnu og kan slet ikke vente med at fortælle hende det senere i dag 🙂 – Jeg ved hun vil blive overlykkelig da hun i knap 2 år nu gerne har ville se det 🙂

Jeg glæder mig virkelig også til at have en hel dag alene med Lia hvor vi bare kan hygge og være mor og datter, og så vælger jeg at lave en anden aktivitet med Novah i sommerferien hvor det bare er mig og ham, fx Zoo som han elsker.

MEN selvom vi har disse to billetter nu, så sidder vi stadig i kø når forpremiere billetterne bliver sat til salg, for vi vil gerne prøve at skaffe 4  billetter i alt sammenhængende, så Novah og en anden voksen kan komme med ind og se det også. Håber self vi kan få billetter til forpremieren også, for Lia ville helt klart nyde at komme ind og se det to gange (Heldige kartoffel) Jeg vælger at have Lia med alene den ene gang da hun er ældst og nok bedre til at kapere alle de mange mennesker, de høje lyde og det med at sidde stille. Novah kommer med hvis vi når at få en forpremiere billet. ellers så tager vi en tur næste år alle sammen, der er han også lidt ældre og kan derved bedre sidde stille og forstå hvad der foregår på scenen.

Jeg er nemlig vildt meget i tvivl om Novah kan holde ud og sidde stille 2X45 minutter, men det må komme an på en prøve, hvis mor her får skaffet nogle flere billetter.

Jeg er normalt MEGET IMOD cirkus, og har altid sagt mine børn ALDRIG skal i cirkus, men dette cirkus, kan jeg godt stå inde for, da de ikke bruger nogle former for dyr. – Jeg håber på vi kan gøre det til en fast sommer tradition at tage derind hele familien. 🙂  

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar