Natascha Linea

Hvad byder den nærmeste fremtid på?

14. april 2018

Hej jeg har lagt mærke til at mange af jer er interesseret i hvad der skal ske i mit og ungernes liv i den nærmeste fremtid! Og jeg elsker jo at fortælle jer om mit liv 🙂

 nogle af de kommende projekter og ting som jeg skal, glæder mig så meget til. Jeg har fået så meget blod på tanden at jeg føler jeg kan klare ALTING! I ungernes Liv sker der ikke så frygteligt meget 🙂 – De gå i børnehave/vuggestue og har et stille og roligt liv 🙂

Træning – Jeg træner cirka 2-3 gange om ugen i øjeblikket, jeg vil ikke kalde det hård træning, men jeg cykler og løber de gange jeg træner.  Drømmen er at jeg til sommer kan løbe 10 eller 15 Km ved Marienlyst løbet. Jeg kommer ikke ind som nummer 1, men bare jeg gennemføre en af dem så er jeg stolt af mig selv 🙂

Bogtour – Så tager jeg også snart på min allerførste bogtour, den går over 14 dage rundt i hele landet! – Hold nu k*ft hvor jeg glæder mig, er sikker på det bliver så fedt. For mig er det ikke kun en succes hvis der kommer 500 mennesker, jeg er sindsyg tilfreds hvis bare der kommer 10 pr sted.

Bogprojekt –  Som i ved så er jeg snart aktuel med min første bog “Mælkebøttepigen” udover den bog er jeg i fuld gang med at skrive bogen “På barsel med kommunen” jeg håber og drømmer om at den rammer butikkerne foråret/sommeren 2019, og så har jeg også nogle enkelte andre ideer til kommende bøger i hovedet, men ikke nogle jeg arbejder på i øjeblikket. Ideerne er skrevet ned og så må vi se om det er nogle jeg går videre med en dag.

Uddannelse – Som nogle af jer måske ved starter jeg SOSU til sommer, og jeg glæder mig helt vildt meget til at starte igen. SOSU er nok den eneste skole, jeg har været virkelig glad for at gå på 🙂 – Planen er efter grundforløb at læse videre til SSA.

Kurser – D 23/4 Stater jeg op på et 4 ugers langt onlinekursus om skriveteknikker, hvis alt går efter planen skal jeg til Juni starte på kursus 2 som ligeledes tager 4 uger 🙂 – I alt er der pt 4 online kurser jeg virkelig gerne vil tage, planen med kurserne er at blive bedre til at skrive, både omkring mine bogprojekter men også til min blog 🙂

Skole/børnehavestart – Lia skal til foråret 2019 starte i forårs SFO, hold nu op, hvordan er hun blevet så stor? Novah skal til Januar starte i børnehave :O hvordan er mine unger blevet så store, så hurtigt? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar