Natascha Linea

Jeg er pisse bange

10. april 2018

Nu er det snart jeg offentligøre hvor og hvornår jeg skal på bogtour rundt omkring i landet. Maj måned bliver en alt for fed måned, med de vildeste oplevelser, og jeg glæder mig helt vildt meget.

Men jeg er virkelig også pisse bange, det her er min første bogtour og jeg er så bange for der ikke dukker nogle mennesker op og jeg sidder der helt alene og føler mig til grin, det ville virkelig være den dårligste oplevelse ever!!! – Jeg frygter så meget at dette vil ske, men på den anden side så ved jeg med 100% sikkerhed at artiklerne om mig bliver læst af MANGE mennesker, jeg ved at min blog bliver besøgt af MANGE mennesker hver måned, og jeg ved at folk ivrigt debattere mig og har en mening og holdning om mig. så jeg håber denne bogtour vil blive en KÆMPE succes for mig!

Jeg håber og krydser fingre, for der bare kommer en eller to mennesker hvert sted som vil købe min bog. for så er JEG tilfreds! – Jeg glæder mig så meget til at jeg kan se min bog rundt om i de forskellige butikker og jeg glæder mig endnu mere til at jeg skal møde alle jer mennesker………. Forhåbentligt 😀  Jeg ved slet ikke hvad jeg forventer af den her bogtour, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg kan forvente. Jeg ved bare jeg glæder mig og har så mange sommerfugle i maven, jeg håber inderligt det bliver en succes og jeg bare får solgt lidt bøger, den her bog er noget af det eneste jeg virkelig har færdiggjort og som jeg virkelig er stolt af. JEG GJORDE DET! Selvom mange troede det ikke ville ske!- Håber i vil mødes med mig, snakke grine og høre mere om hvad der står i min bog, så vi sammen kan få den fedeste tur ud af det 😀 Min største drøm er at den her bog bliver en succes og jeg derved får endnu mere lyst til at skrive den næste bog i rækken, som jeg allerede nu er fuld igang med at skrive, ved at følge det link her, kan du købe min bog til under 140,- se det er nemlig billigt 🙂 Køb min bog her

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar