Natascha Linea

Min mening om PLEJEFAMILIER!

16. april 2018

Nu har jeg igennem tiden i de forskellige tvangsfjernelses grupper læst mange gange om plejefamilier der vender deres plejebørn ryggen når de fylder 18 år.

Og HVER gang sidder jeg tilbage med en knude i maven og bliver simpelthen så vred og ked af det på de børns vegne, hvor må de føle sig som en handelsvare! – “lille skat dig vil vi gerne have + XX kr om måneden” “Nå ud af klappen nu får vi ikke pengene mere” hvordan fanden kan man behandle et ungt menneske på den måde! Det er mig virkelig en gåde! KYNISKE MENNESKER UDEN HJERTER!!!

Jeg syntes virkelig hele det her system er så underligt skruet sammen, på den måde det er i dag er anbragte børn virkelig en handelsvare! Man tager dem når man får penge og kan leve af dem, og man dumper dem på et kollegieværelse når de ikke længere er en indtægt!

JEG mener personligt at når man siger JA til at blive plejemor/plejefar burde man automatisk også sige JA til at det her barn er en ligeså stor del af din familie, på ligefod med dine egne børn, og jeg mener ikke man burde tjene penge på at være plejemor/aflastnings mor. Jeg mener at man ikke burde få en krone mere end hvad “normale” mødre får til deres børn!

På den måde sikre man sig at de plejefamilier der er, gør det af kærlighed til børnene og ikke af økonomiske årsager.  Self er der nogle børn som kræver mere end andre, men så må man se på det! – Jeg mener IKKE at man skal tjene penge på børn da man i mit univers ikke skal behandle levende børn som en handelsvare. Det er et levende menneske man har med at gøre og ikke en dukke man sælger!

Når jeg tænker tilbage på Lias plejefamilie, får jeg det helt mærkeligt over at de har tjent penge på min lille skat! – Det burde være en gave i sig selv og få lov at passe en lille pige, give hende omsorg osv. det burde ikke være et job som man tjener boksen på! For plejefamilier er ikke dårligt betalt.

Og så mener jeg at det i dag er alt for svært at blive godkendt som plejefamilie. en på kontanthjælp i en lille 3 værelses uden de vilde penge kan da blive en ligeså god mor som “fru jensen” som har egen går og eget firma! – Man er jo mor på forskellige måder, men alle opdrager sunde og raske børn.

Jeg laver dette blogindlæg da jeg nu efter havde læst så mange artikler og børn der som 18 årig bliver forladt af deres “såkaldte” familier, viser jo at med det system vi køre nu, det er slet ikke holdbart, for man kan jo få tanken at mange familier gør det på grund af pengene. og fjernede man pengene var der dem tilbage som 100% gjorde det af kærlighed og af lyst!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar