Natascha Linea

Mine træningsprogrammer og Apps

25. april 2018

Dem som følger mig på Instagram er ikke i tvivl jeg er gået ALL IN! På træning, men dette skriver jeg om senere! – Men i dette indlæg vil jeg bare vise jer nogle af de ting JEG bruger til at træne med. Ved ikke om det er de bedste eller om de er de dårligste, ved bare at det her fungere for mig. Så måske det også fungere for dig? Jeg havde brug for nogle ting som ikke tog flere timer, og ved den trænings måde jeg har fundet nu, tager det pt MAX 15-20 af gangen 🙂 I LOVE IT

Først vil jeg vise jer hvilke Aps jeg bruger. Er virkelig glad for dem alle sammen, for de er ikke noget som virker uoverskueligt og ALLE kan være med i det niveau de nu er på, hvilket jeg personligt sindssygt godt kan lide. Da jeg jo ikke selv er i verdens bedste form.

Nu har jeg trænet siden D 19 April og kan allerede mærke en klar forbedring i min kondition, og der giver mig jo selvfølgelig endnu mere blod på tanden til at fortsætte.

 • Spotify
 • Endomondo
 • 30 Day Arm
 • 30 Day PushUp
 • 30 Day Abs
 • 30 Day Cardio
 • 30 Day Squats
 • 30 Day Butt

Jeg bruger også et løbe og et cykel program som jeg følger slavisk 3 gange om ugen i 16 uger. Som er den periode det første skema køre. Derefter er der to mere på 6 og 10 uger som jeg vil blogge om når den tid kommer. Du kan finde skemaet inde på www.motionslob.dk – OBS.. Dette er kun et løbeprogram men jeg cykler de antal minutter man er ude og løbe/gå i følge dette program. Dvs fx på dag 1 skal man løbe/gå i 15 minutter, dette gør jeg men jeg cykler så også 15 minutter senere på dagen.

Lige for tiden ser min uge sådan her ud 🙂 – Det virker måske voldsomt men der er max 1 times træning fordelt ud over hele dagen. – Og mine børn er med fx bruger jeg Novah som vægt under mine Squats, jeg har Lia med på cyklen når vi cykler. Lia holder mine fødder på jorden under mavebøjninger osv osv. De syntes det er sjovt og hyggeligt at “træne” sammen med mor 🙂 <3

 • Mandag – Mine 30 Days app og inden sengetid 4-5 km gåtur
 • Tirsdag – Løbe + cykel program og inden sengetid 3 km gåtur
 • Onsdag – Mine 30 Days app og inden sengetid 4-5 km gåtur
 • Torsdag – Løbe + cykel program og inden sengetid 3 km gåtur
 • Fredag – Mine 30 Days app og inden sengetid 4-5 km gåtur
 • Lørdag – Løbe + cykel program og inden sengetid 3 km gåtur
 • Søndag – Mine 30 Days app og inden sengetid 4-5 km gåtur

Ved ikke om det er for voldsomt at starte ud med, men jeg lytter til min krop, og min krop har ikke sagt stop endnu. Har slet ikke ondt i min krop, og er heller ikke mega træt i den efter en gang træning, så jeg fortsætter indtil jeg kan mærke på min krop den har brug for ro <3 – JEG ER FUCKING GLAD FOR AT VÆRE KOMMET IGANG IGEN 🙂 – Hvad jeg træner op til på længere sigt ved jeg ikke, lige nu træner jeg for at forbedre min kondition, og for at kunne holde ud længere end jeg kan nu ved fx løb og cykling 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar