Novah Noice, SPONSORERET

Nye produkter til Novah

4. april 2018

Så kom pakken endelig hjem, det er ikke ret længe siden jeg bestilte dem, men det føltes længe når man glæder sig til at få pakken hjem med posten 🙂

Jeg har bestilt nogle produkter fra —> Byhappyme <—  og må sige mit førstehånds indtryk er super godt <3 – Pakken var så flot pakket ind at jeg næsten ikke kunne nænne at pakke den op 😛 – Der var masser af beskyttelse i pakken så mine vare ikke blev kastet rundt i papkassen og blev beskadiget, hvilket jeg personligt syntes var super dejligt. da det hele så stadig lå super flot i pakken da jeg pakkede den op .

Jeg havde ikke selv før hørt om —> Link til deres hjemmeside her <— før jeg stødte på dem på Facebook, men dette bekendskab er et af dem jeg er glade for, for det er helt klart ikke sidste gang jeg handler ved dem, de har så mange søde og fine ting på deres webshop, som jeg bare MÅ eje 🙂

Men tilbage til min pakke.  jeg bestilte en pakkeløsning med sutter hvor man kunne bestille 9 navnesutter til en utrolig billig pris —>link til sutterne her <— Jeg er overrasket over hvor fine de er og hvor flot navnet er skrevet <3 – Min søn og vuggestuen bliver ellevilde, for nu er det slut med konstant at lede efter sutterne og hvis sut var nu lige hvis.  – Jeg valgte self at få dem i drengefarver så jeg har fået 3 hvide sutter, 3 mørkeblå sutter og 3 lyseblå sutter. Jeg tænker vuggestuen som en start får en af hver farve.

jeg bestilte også en suttesnor —> Link til snoren her <— da vi har mistet så mange sutter fordi han har smidt dem væk. da verdens bedste leg er at smide ud over kanten på barnevognen 😀  Den er faktisk ret fin og super flot faktisk 🙂

Sidst bestilte jeg en nussebamse, —> link til bamsen her <— da novah ligger og prikker sig selv i øjnene med dynens spidser for at sove, så ville have han skulle have en blødere bamse og gøre det med.

Og til sidst fik jeg en lille gave med nemlig deres navnemærker. —> Link til navnemærker her <— jeg har slet ikke undersøgt hvor gode de er eller noget, så dem laver jeg et blogindlæg om en af dagene 🙂

Dette indlæg er sponsoreret

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar