Natascha Linea

Nyt fra kommunen

27. april 2018

Dette indlæg har taget mig lang tid at skrive. Jeg vågner d 3 Marts op som normalt, eneste forskel er at jeg har fået et brev på E-boks fra Ankestyrelsen. Jeg har fået en anonym underretning IGEN!!! (Man kan underrette til ankestyrelsen når man mener kommunen ikke gør nok) Jeg har screenshot fra en lille gruppe piger som gentagende gange har sendt anonyme underretninger til kommunen om mig, og har aldrig set nogle af dem før!

Jeg er virkelig rasende, og har virkelig lyst til at få fat i den/de her person/er og forklare med MEGET store ord, hvad der er h*n har gang i. Hvis du/de endelig skal underrette så gør det dog med navn, så jeg ved hvem du/de er. Hvis du/de ikke har nosser nok til at skrive dit navn på så stol dog på kommunen, børnehaven, talepædagogen, ørelægen, lægen, sygehuset, familiebehandlere, sagsbehandler og hvem der eller har haft kontakt til mine børn inden for det sidste år, stol dog på de har styr på det.

Jeg er så træt af det. Da Lia blev anbragt sagde folk “hvis kommunen vurdere dette er det korrekt” nu har kommunen så vurderet at jeg ikke har behov for særlig meget hjælp og støtte mere og så tror folk ikke de er gode nok lige pludselig? Stol på at de endelig kan finde ud af at vurdere korrekt i den her sag.

Den dag jeg modtog underretningen ringede jeg rundt til venner og familier og skældte dem ud, nøj jeg var tosset, gal og pisse frustreret. For nu syntes jeg virkelig det gik over grænsen. et er at underrette til kommunen, men noget andet er at gå skridtet videre og underrette til ankestyrelsen. – Mange vil mene jeg bare skal trække mig fra de sociale medier, men nej det her er MIT arbejde og der er her jeg tjener mine penge, både på bloggen, men også min kommende bog, sponsorater osv! Jeg gider da ikke opgive mit job for nogle komplet hjernedøde sindsyge aber, som syntes det er sjov at spilde en helveds masse af skatteborgernes penge på at genere mig!

Men i brevet står der at de vil undersøge underretningens alvor og kontakte kommunen for at få sagens akter og deres udtalelse.. Så jeg venter, i mellemtiden holder vi lige et kort møde med min sagsbehandler omkring underretningen. Og i dag kom resultatet af deres undersøgelse. Der kunne komme 3 afgørelser ud fra deres undersøgelse og det er

  • Tvangsfjernelse
  • Hjælp i hjemmet
  • Lukker sagen

Jeg har tidligere god erfaring med ankestyrelsen, det var dem som hjemgav Lia efter hun blev anbragt, så jeg stolede på at de undersøgte det hele ordenligt. og ikke tog forhastede beslutninger. Jeg var selvfølgelig nervøs, men inderst inde var jeg godt klar over hvad de ville sige, eller jeg håbede jeg kendte svarede på deres undersøgelse

“Efter gennemgang af akterne vurdere vi, at der ikke er grundlag for, at Ankestyrelsen tager sagen op til behandling” 

Oversat til Dansk – DE LUKKER MIN SAG I ANKESTYRELSEN!

Så nu håber jeg i forstår og jeg mener virkelig at nu må det for pokker været slået fast med syvtommer søm, at mine børn har det godt. Kommunens sagsbehandler siger det går super fint herhjemme og hende får jeg kun ros af, familiebehandler får jeg kun ros af, børnehaven har kun ros, talepædagogen er over mine børn, og er ikke bekymret for dem, en nylig psykolog test siger også jeg kan klare rollen alene. og nu har Ankestyrelsen vurderet at de har ret. JEG KLARE DET HER GODT! og mine børn er IKKE i fare for at lide nogen som helst nød!

Jeg er så pisse træt af folk som føler de er dommer over andre menneskers måde at leve på, stol nu på systemet for en gang skyld gør det rigtige i den her sag.! – Nej jeg er måske ikke den mest perfekte mor, men jeg er mor på min måde, mine børn elsker mig, og vi trives alle sammen godt i vores roller! – Så lad vær med at blive ved med at prøve at gøre livet surt for mig!

Men jo flere gange i underretter mig, jo mere begynder jeg virkelig at tro på jeg er en god mor, for nu har alle instanser efterhånden været inde over det sidste år og alle siger det samme “Mine børns trivsel fejler ikke noget, og de trives og udvikler sig som de skal hjemme ved deres MOR”

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar