Natascha Linea

Spørgerunde del 2

27. april 2018

 

Her kommer resten af spørgsmålene fra min spørgerunde 🙂

Skal du have samtaler eller andet hjælp til din ADHD? Nej der er ikke planen lige foreløbigt.

Hvorfor sagde du foran kameraet at du gik på SOSU? Når det ikke passede? Det gjorde jeg som en ren fejl, havde lige kort inden mødet med dem været inde og tjekke noget for den uddannelse, og sagde det simpelthen som en tanketorsk da jeg lige havde tænkt på SOSU.

Er det aktivering noget kommunen har sørget for? Både ja og nej, man skal jo i aktivering, og jeg ville sindsygt gerne i zoo.

Hvordan har du det med at du ofte stikker en hvid løgn? Stikker ikke folk en hvid løg, ofte når folk mener jeg lyver har jeg sagt noget med kort efter fundet ud af at det feks ikke fungerede alligevel. Fx det med sutten med Lia, det var planen hun skulle stoppe helt ja. Men jeg fandt hurtigt ud af hun simpelthen ikke var klar endnu.

Skulle du ikke til psykiater igen her i april? Har snakket med ham, og pt gør vi ikke noget ved min ADHD

Hvordan holder du ud med de slemme kommentare? Jeg griner af dem og har det lidt sjovt. for folk kender mig ikke, og ved ikke en disse om mig.

Hvordan ser det ud for dig ift. det loft der hedder af man  udgangspunkt kun kan få SU til 5 påbegyndte ungdomsuddannelser? Har “kun” brugt 2 klip og går igang med det 3 her til September. så har masser af klip tilbage 🙂 (Sosu første gang var jeg under 18 så dette tæller ikke som et klip, så første klip var på sikkerhedsvagt uddannelsen, andet klip var på Hf og tredje klip er på SOSU her til September)

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar