Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

en del af min opdragelse

6. maj 2018

I dag har der ikke være uendelig tid til at lege og hygge sig med vennerne i Gedser, – Men de har så mange andre dage hvor de kan lege og hygge sig, så tænker de “overlever” ved at undvære det i nogle timer.

For i dag var en “vigtig” dag i den måde jeg ønsker at opdrage mine børn på. I dag var det nemlig landsindsamlingen for SOS Børnebyerne, og selvfølgelig gik vi med rundt i Gedser og samlede ind, til dem som intet har.  Ungerne var med, og de brokkede sig begge to, men de holdt i og hjalp gladeligt til det meste at tiden, Lia og Novah var meget stolte når de fik penge i deres indsamlings pose. Jeg er stolt af mine børn går med, godt nok med lidt brok men de gik med og smilede til alle dem vi mødte på vores vej. Jeg syntes det er vigtigt at mine børn helt fra starten af lærer at man godt en til to dage om året, godt kan sætte nogle timer af til at hjælpe andre mennesker. For hvem vil ikke hjælpe små bitte børn som INTET har? – Ja jeg vil gerne, også derfor både mig og min far hver har vores planbarn. Jeg elsker at hjælpe der hvor jeg kan. Sidste år gik vi dog ikke for SOS Børnebyerne, men der gik vi for Læger uden grænser,

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar