Natascha Linea

Rygter omkring graviditeten

25. maj 2018

Nu vil jeg lave en lille opsumering omkring de forskellig rygter der går om min graviditet og faderen til barnet! Jeg bliver helt ærligt lidt træt i hovedet over at folk gætter så meget som de gør, og på den anden side kan jeg ikke lade være med at smile lidt af det, ikke fordi jeg syntes det er sjovt, men fordi jeg jeg syntes det er lidt komisk at folk bruger så meget af deres tid på at sidde og finde på sladderhistorier om mig og min graviditet. Pas dig selv og dit eget liv, og vær glad for det JEG vil dele ud af mit liv, og accepter det jeg ikke har lyst til at dele ud! 

  • Donor æg og donor sæd

Ja der er gået rygter om at jeg skulle været blevet insemineret med to donoræg og faderen skulle være fra en sæd bank – DETTE ER IKKE KORREKT! Det er sandt jeg har haft luftet tanken engang, læs om det her eller her da jeg undersøgte mulighederne for at få et barn på denne måde, men det er ikke denne måde, at mit kommende barn er blevet undfanget. 

  • Faren er 57 år 

Så er der også gået rygter om at faderen skulle være 57 år og være en af mine fars venner. jeg tænker virkelig bare WTF? Har aldrig og kunne aldrig finde på at være sammen med nogle der er mine fars venner eller mine mors venner, det er simpelthen bare for ulækkert og mærkeligt! – Og faren er altså ikke 57 år eller min fars kammerat! Og hvem end der har lavet det her rygte! FÅ DIG ET LIV!!!

  • Faren er David 

Snakken er også faldet på at faren måske kan være David! Ja vi har da engang været sammen læs her men bare fordi jeg engang har været sammen med ham, betyder det jo ikke han er faren til mit kommende barn! 🙂 

  • Faren er Peter 

HAHA Det er nok et af de sjoveste rygter af dem alle sammen, vi bor vel cirka 400 km fra hinanden, og vi har ikke set hinanden siden jeg boede i Fredericia og ham og Kath boede i Vejle, så det er efterhånden LANG tid siden. Men nej det er ikke Peter som er far til min baby, og på den anden side kunne jeg ALDRIG finde på at lave noget med ham da han er x mand til min veninde. læs peters tanker om rygterne her

  • Det er et regnbuebarn 

Jeg tænker dette rygte er kommet på grund af, jeg selv har haft luftet tanken omkring et regnbuebarn, da jeg syntes det er en utrolig smuk måde at få et barn på. Men igen dette er ikke den måde mit barn er blevet undfanget på. Mit barn er blevet lavet mellem to mennesker som holder meget af hinanden, og som vil lave en lille familie sammen 

  • Faren er one night stand fra byen 

Det sjove ved det her rygte er at jeg faktisk ikke har været fuld og i byen siden Jan, så rent tidsmæssigt kan det på ingen måde lade sig gøre. Men havde jeg så endelig været sammen med en tilfældig i byen, var der heller aldrig kommet et barn ud af det. Da jeg ALTID sørger for at beskytte mig, under disse omstændigheder. 

  • Faren er fra mit aktiveringssted i Zoo 

Igen jeg har kun været i aktivering i zoo i en lille måned tror jeg, hvis ikke kortere. og jeg er 7+2 uger henne, så rent tidsmæssigt kan det heller ikke lade sig gøre. Men et godt gæt, da vi jo er sammen hver dag på jobbet! 

 

Jeg ved ikke hvad jeg får ud af det her indlæg, det jeg gerne ville have ud af det, er at forklare mig overfor nogle af det rygter som har været, og så har jeg en lille bøn om at folk bare acceptere at faren til mit barn, IKKE ØNSKER AT VÆRE EN DEL AF MEDIERNE! Jeg personligt har ikke noget imod at fortælle hvem han er, men HAN ønsker det ikke, og jeg acceptere hans ønske, og venter til han er klar til at komme frem. og indtil da må folk bare væbne sig med tålmodighed, og være glade på mine vegne :)<3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar