Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Farvel mor og far

5. juni 2018

Nu har jeg lige set et program på Dr2 som omhandlede Catrine og Kevins kamp med Roskilde kommune – link til programmet her De fik uberettiget deres datter Selina tvangsanbragt blot 3 uger efter hendes fødsel. HELDIGVIS kom hun hjem igen. – Jeg bliver simpelthen så sur og arrig inde i mig selv når jeg ser sådanne ting. For jeg ved selv hvor hårdt det er at miste sit barn, især når man ved der 100% er sket en fejl. Og ens datter eller søn ALDRIG nogensinde burde være tvangsanbragt.

Programmet ramte mig virkelig hårdt for det var virkelig som at se mig og Bent om igen. vores sager var virkelig ens på så mange områder, selvfølgelig er der også forskelle men der er mange lighedspunkter. Det skræmmer mig virkelig meget at kommunerne gang på gang anbringer børn “Bare fordi” – Og nej selvfølgelig har kommunen en grund, men MANGE gange er den grund bare ikke god nok. Mange gange dømmer kommunen på ens fortid, de dømmer på dårlig IQ, dårlige lavet psykologtester og jeg kunne blive ved.

Nedenunder her har jeg skrevet nogle af de punker hvor vores sager er MEGET ens, det er for mig virkelig uhyggeligt hvor mange af de samme fejl kommunerne laver, LÆR NU FOR POKKER AF JERES FEJL!!! Det går jo ikke kun ud over plejefamilien og forældrene, men der er så mange børn der kommer i klemme i systemet som slet ikke burde være blevet anbragt. Lær nu at bare fordi man ikke er Einstein eller er en gang ikke var gud bedste barn kan man stadig godt være en god mor.

 

 • Catrine er ordblind – Bent er ordblind
 • Kevin har været på kant med loven og haft en hashmisbrug – Jeg har været på kant med lovet og røget en del hash
 • De har begge fået dårlige psykolog papirer – Vi har begge fået lavet dårlige psykolog papirer
 • De fik af vide de ikke kunne udvikle sig til at være gode forældre – vi fik af vide vi ikke kunne udvikle sig til at være gode forældre.
 • De blev observeret på sygehuset da de var indlagt – Vi blev observeret på sygehuset mens vi var indlagt
 • Kommunen valgte ikke at bruge de positive udtalelser på dem – Kommunen valgte ikke at bruge de positive udtalelser på os
 • De fik hjælp 5 gange om ugen efter hjemgivelsen – Vi fik hjælp 5 gange om ugen efter hjemgivelsen
 • De havde en hjemgivelses periode på cirka en måned – Vi havde en hjemgivelse på cirka en måned.
 • Kommunen har bevidst ikke prøvet på andet inden anbringelsen af Selina – Kommunen har bevidst ikke prøvet på andet inden anbringelsen af Lia.
 • Der er mange u rigtige papirer i begge sager
 • I Byretten var de ALLE enige om at Selina skulle hjem – I ankestyrelsen var de ALLE enige om at Lia skulle hjem
 • I Roskilde brugte de mange gamle papirer til at vurdere om fremtiden – I min sag brugte de mange gamle papirer til at vurdere om fremtiden.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar