Lia Linea, Natascha Linea

Cirkus Summarum 2018 – Mor og datter dag

11. juli 2018

I dag d 11-07 var mig og Lia på en rigtig mor og datter dag samme i Cirkus. Vi var begge afsted for første gang i Cirkus Summarum, det er mit første cirkus i omkring 10-12 år og Lias allerførste Cirkus nogensinde. Og jeg vil sige hun klarede det til UG. Hun sad helt forstenet og kiggede på alle de sjove og skøre artister, hun var virkelig fascineret af de sjove udklædninger og alle de tricks de kunne.

Så helt sikkert noget vi skal afsted til næste år. I år var en mor og datter tur, og næste år kommer Novah nok med også, da han så er blevet det ældre og nok har nemmere ved at sidde stille i de små 2 timer forestillingen vare. Jeg vil ihvertfald klart anbefale Cirkus summarum, som et rigtigt godt børn og familie cirkus.

Men en negativ ting har jeg dog det er virkelig begrænset hvad man kan købe af drikkelse på pladsen. de kan købe Vand og børne juice og så kaffe. jeg syntes ikke de skal bestemme om mit barn skal have lov at få en cola med i cirkus eller om jeg for den sags skyld selv skal have en kold cola. men udover det syntes jeg virkelig det var et godt arrangement!

Og Lia hun var så dejlig at have med i dag, hun hørte efter hele dagen og var virkelig en drøm at have med på den lange rejse, på vej derhen var hun  i lidt drillehumør, men hun havde jo nok bare svært ved at vente til det startede.  Men jeg nød virkelig at have en helt fantastisk dag sammen med min datter alene. og bare nyde hinandens selskab <3 – i Næste uge bliver det Novahs tur til at få en mor og søn dag <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar