Natascha Linea

Samværschikane

1. juli 2018

Nu tænker jeg at jeg ville opdatere jer lidt på min blog igen. Det er efterhånden længe siden jeg har skrevet lidt herinde. Jeg er medlem af forskellige ”mor” grupper her på Facebook, da det er et online fællesskab hvor man kan dele erfaringer og gode råd. Jeg er rigtig glad for de råd og den vejledning jeg får igennem de forskellige grupper. Den ene dag da jeg sad og kiggede debatindlæg i grupperne så jeg en slags brugermanual som kom fra en gruppe der hedder ”foreningen far” og jeg må ærligt indrømme jeg blev virkelig paf og meget chokket. For hvem fanden laver sådan en manual og allerværst er der sikker nogle fædre og sikkert også mødre som er syge nok i hovedet til at bruge den, kun for at chikanere den anden part! Forældre der bevist chikanere den anden forældre er virkelig nogle meget små mennesker, og de tænker jo absolut ikke på barnet tarv. Ja ja jeg ved da godt mig og Bent har haft vores kontroverser på de sociale medier. Men jeg mener ikke nogen af os har kørt personlig hetz eller samværschikane på hinanden. Nå men dette indlæg skulle ikke handle om mig eller Bent. Det skulle handle om den her ”brugermanual” der var blevet delt i forskellige grupper her på facebook
Det jeg skriver herunder, er direkte taget fra opslaget.

”Foreningen fars chikanemanuals 10 punkter.
1) Anklag mor for at være psykisk syg. Sig, at små børn normalt høre til hos deres mor, men at du er bekymret.
2) Søg fuld forældremyndighed eller 7/7. Formålet er så vidt ikke at se børnene, da du bare ønsker at slippe for børnebidrag.
3) Vær altid punktlig og overhold alle samvær. Så udvidelse hver gang barnet bliver lidt ældre. Chikaner mor på alle tænkelige måder, som ikke er strafbare, såsom ødelæggelse af skiftetøj og manipulation af barnet under samvær.
4) Underret konstant kommunen om din bekymring fra barnet. Påklag og ank alle instanser.
5) Tal aldrig virkelig dårligt om moderen – fasthold i stedet din bekymring, kom mors bekymringer over din adfærd (stalking og incest) i forkøbet ved at underrette kommunen, politi og forvaltning om at moderen vil komme med falske anklager og at dette er fast ”procedure” for denne type mødre.
6) Påtal altid stille og rolig manglende beviser, og fasthold din uskyld, og at du er offer for falske anklager.
7) Start sager op om alt muligt hele tiden: Transport, børnepenge, injurier, samvær, feriesamvær, bopæl, forældremyndighed.
8) Skriv slimende breve til mor om, hvor godt barnet har det og hvor inderligt du ønsker at samarbejde – Hvis hun hopper i med begge ben, kan du påvise samarbejde og beholde forældremyndigheden trods chikane.
9) Søg bopæl når du har opnået 9-5 ordning, når barnet starter i skole og hver gang mor flytter.
10) Gå i fogedretten hver gang barnet ikke udleveres til samvær – Også ved sygdom. På den måde ligger der mange sager i fogedretten, og mor fremstår chikanerende og kan med tiden miste bopælen pga. dokumenteret samværschikane.”

Nu hvor jeg har skrevet deres manual ned, så vil jeg gerne høre jeres tanker om at dette ligger på nettet, og jeg er 100% sikker der helt sikkert er nogle der er dumme nok til at bruge den som manual. Til at chikanere mor eller far mest muligt. Jeg syntes helt klart, men i statsforvaltningen skal være meget bedre til at stoppe højkonflikt sager. og lære at spotte de mennesker som udelukkende kun chikanere mor eller far.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar