Natascha Linea

Vores tippietur – Aflyst eller?

25. juli 2018

Nu har jeg efterhånden fået rigtig rigtig mange kommentare på omkring om vi er kommet afsted på vores tippie tur, jeg har her til aften mens ungerne sover og jeg langt om længe er kommet af med mit hedeslag, besluttede mig at svare på de spørgsmål jeg har fået allerflest gange. “er i på tippietur nu?” “Har i aflyst jeres tippie tur?”

Ja som de hurtige og knivskarpe mennesker i er så er det korrekt at jeg skulle have været på ferie i denne her uge. Jeg havde egentlig glædet mig rigtig meget, til at komme lidt væk fra Gedser og prøve at opleve noget andet med mine børn, men for at være helt egocentreret og kun tænke på mig selv er jeg faktisk super glad for vi ikke er kommet afsted. Som det har været i dag har jeg kun kunne holde ud at være ude i 5-15 min af gangen og så har jeg været nødt til at gå ind pga jeg har haft det alt for varmt, har fået kvalme er blevet svimmel og jeg har fået ondt i maven.

Dengang jeg bookede ferieopholdet hviste jeg intet om at jeg skulle flytte, jeg havde en drøm om at det snart måtte ske, nu hvor jeg skulle have en mere og bo sammen med min kæreste, men der var ingen planer om det og ingen tegn på at det snart ville ske. Men pludselig fik jeg et hus tilbudt og jeg sagde JA TAK uden så meget som at overveje det. Ja om som i ved skal jeg flytte her 1 August. vi valgte så at aflyse ferien, for valget stod mellem ferie eller flytning? – Og ja jeg valgte altså flytning i stedet. ungerne blev IKKE skuffet for jeg forklarede dem at vi ikke skulle på ferie alligevel fordi vi jo skulle flytte i stedet. og at vi ville hygge herhjemme så vi skulle stadig holde ferie, selvom vi ikke er kommet afsted på ferie har vi indtil nu haft en rigtig hyggelig ferie, vi har været på stranden, i svømmehallen, ude med bumletoget, været i haven og hygge, og lavet legeaftaler. Og helt ærligt er jeg SÅ GLAD for vi ikke er kommet afsted fordi vi skulle have sovet i telt, og med 33 graders varme. NO WAY! om jeg skulle ligge og stege i et telt. Jeg steger rigeligt herhjemme, og jeg bliver virkelig helt dårlig bare ved tanken om at skulle sove i telt! – I weekenden har mig og Lia aftalt at hvis vejret er godt ligger vi os til at sove udenfor.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar