Natascha Linea, Novah Noice

Hyggedag med Novah

5. august 2018

jeg har de sidste par dage fået en del kommentare på hvornår jeg havde tænkt mig at lave en hyggedag med Novah, nu hvor Lia fik en hygge dag med mig i cirkus summarum og som lovet ville jeg skrive et lille indlæg om det hvis han ville sove til middag i dag. Han sover nu, da det var meget hårdt at hjælpe med at rydde op i morfars skur 😛

 

Novah har holdt 3 ugers sommerferie fra Vuggestuen, de sidste 14 dage har vi holdt sammen med Lia, men den første uge holdte vi alene, bare mig og ham. og det var i den uge han fik sine hyggedage med mig. Vi var blandt andet i svømmehallen, på stranden flere gange, på besøg i det gamle sommerland Falster, til familie fødselsdag, og så var vi også lige et par gange på Gedesby mølle. Jeg synes ikke vi havde brug for at lave noget dyrt og stort, for bare vi var os to sammen alene. Ja jeg lavede noget dyrt med Lia, men måske næste gang er det Novahs tur til at lave noget som er dyrt, hvor jeg så bare hygger med Lia.

men på den her måde fik han også mærket alene tid med sin mor. – Det var en super hyggelig uge bare mig og ham. Nu kom Lia ud til hendes far fredag så vi har også alene tid indtil på Fredag igen, godt nok skal han i vuggestue, men vi har eftermiddagen og aftenen alene, mig og ham. så jeg mener jeg har givet min dreng muligheden for at være sammen med mig og vi nyder begge to den ro og det samvær der er når det kun er det ene barn som der er i fokus. 

Jeg mener ikke det er så vigtigt hvad man laver, bare man er sammen og hygger sig, så er det ligemeget om man er i skoven eller om man er i lalandia. når bare man hygger og man giver tryghed og nærhed til dem man er sammen med. Novah har ihvertfald hygget sig og det har jeg også 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar