Natascha Linea

Min søn skal hedde

15. august 2018

Jeg har indtil i dag været meget hemmelig omkring hvad min søn skulle hedde. Men efter en vellykket hvor de fandt et lille hjerte som slog rigtig godt 10 fingre, 2 arme, 2 ben og 9 tæer(måske den 10 gemte sig) så har jeg lige behov for at dele hvor glad og lykkelig jeg er, og hvor heldig jeg er at få 3 sunde velskabte og helt raske børn.

Der har været masser af gætterier på hvad han min skulle hedde, blandt andet Adolf, Alexander, Alex, Albert, Alfons og jeg kunne blive ved. Jeg syntes faktisk det er lidt sjovt at i gætter så meget løs på hans navn og nogle bliver lidt små negative over jeg ikke deler ALT med jer. for det plejer jeg jo at gøre 🙂 – Men et nyt kapitel af mit liv er startet og det betyder at jeg fremmad holder nogle ting hemmelige for omverdenen. da min kæreste og babys far ikke ønsker i ved alt, og da jeg vælger at satse kærligheden på ham vælger jeg dermed også at acceptere hans ønsker.

Vi har ellers haft mega svært ved at vælge det helt korrekte navn til ham da der jo er så mange søde og smukke navne at vælge imellem, vi har været inde på navne som Alex – Lasse – Holger – Molthe og Adolf. Men det helt rigtigt navn som føltes helt rigtige for os begge to var bare virkelig svært at finde. Vi har virkelig prøvet, jeg faldt virkelig meget for navnene Molthe og Holger, men de blev sammen med Adolf stemt ned.. 😀 Så måtte jeg jo igang med at finde nye navne som han måske kunne acceptere.

Vi er blevet enige om at han skal hedde Christian til mellemnavn efter sin storebror, sin morfar, oldefar og tipoldefar og så skal han self også hedde Kaup som er mit familienavn, han får faderens efternavn som jeg holder hemmeligt indtil han selv er klar til at stå frem. Hans to fornavne offentliggøre jeg ikke endnu. Da vi faktisk ikke rigtigt føler noget behov for at dele det med jer endnu 🙂  Han får 5 navne som sin storesøster A (?) Christian Kaup (?)

Min graviditet går vildt godt jeg har næsten ikke ondt, men mit dårlige knæ driller en gang imellem, men ellers har jeg det virkelig godt 🙂 – Jeg starter i skole om ca 14 dage og GLÆDER mig sindsygt meget til at komme igang igen 🙂 – Nå men lige en lille opdatering herfra

Ved mange bliver mega fornærmet over det her indlæg, men helt ærlig kunne jeg ikke lade være, med at lave en lille “joke” ud af at i er så nysgerrig. i vælger at skrive til mine nærmeste venner, og familie for at få navnet ud den vej igennem

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar