Natascha Linea

Rundtur i mit nye hus…

2. august 2018

Som lovet men lidt sent får i nu en rundtur i mit nye hus.Jeg er selv super tilfreds med det og det er min kæreste heldigvis også. Jeg er så glad for at bo her. Men ungerne, især Novah skal lige vende sig til at bo her, eller er det på grund af varmen de nægter at ville sove. før kl er 23.30/00.00 de sidste to døgn..

Nu sover Lia ENDELIG på sofaen i stuen, og Novah er også endelig faldet omkuld i sin egen seng. Weeee!!!!! – Nå men jeg vil vise jer nogle billeder af min fine hytte. underetagen er 100% færdig, der mangler dog nogle småting oven på som bliver lavet her en af dagene, de nåede over alt forventning at male færdig på 1 salen inden jeg flyttede ind, men de mangler nogle små karme rundt i vinduet, en lem til loftet og en lille kant mellem de to værelser. Men det går! Jeg er lykkelig og ungerne og lykkelige, og hunden har ikke haft så meget som et eneste uheld indenfor i den tid vi har boet her, så Diva trives åbenbart også super godt her.. Alt er PERFEKT!

 

Pusleområde ^

Stuen ^

Stuen ^

Køkken ^

Lias værelse ^

Stuen ^

Soveværelse ^

Gang ^

Spiseplads ^

Soveværelse ^  (og til de hurtige topmadras samt sengetøj er til vask da billedet er taget)

Spiseplads ^

Stuen ^

Stuen/legehjørne ^

Novahs værelse ^

Lias værelse ^

Novahs værelse ^

Wc^

 

 

 

Smid lige en kommentar omkring hvad i syntes 😀 <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar