Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Status på kommunen

18. august 2018

Jeg lovede nogle af mine faste følgere at lave et blogindlæg når jeg fik tid. Blog indlægget skulle handle om hvordan det gik med kommunen. Nu sover Novah og Lia ligger og slapper af med slik og tabletten efter en laaaaang dag, så nu så jeg lige mit snit til at skrive nogle ord omkring min situation, også nu hvor min kæreste flytter ind og der er en baby mere på vej. – For hvad mon kommunen vil gøre ved det, jeg er jo en forfærdelig umoden og dybt ansvarsløs ung dum mor 😛

I starten af året kom de fast i mit hjem men da de lavede deres status havde de kun ros at fortælle om mig og min lille familie, der valgte jeg at fortælle at jeg havde brug for lidt tid og lidt ro, jeg havde brug for at få lov til at være mig og ikke havde dem på besøg en gang imellem, jeg har brug for at finde mig selv i rollen som mor, så siden Marts har der ikke været nogen fra kommunen i mit hjem, vi blev enige om at de stadig gerne ville have en “fod” indenfor i mit hjem så Jeg har fået bevilliget 4 timers familierådgivning om måneden og det er med evt transporttid.

Hvordan mig og min familiekonsulent vælger at bruge tiden er 100% op til mig og min familiekonsulent. De sidste 5 måneder har vi kørt det sådan at hun blot ringer en time hver Fredag, dette er pt sat på Pause da jeg selv har valgt vi skal prøve hvordan det fungere med at hun kommer her 2 timer hjem til os om måneden, jeg synes personligt det fungerede ret godt med telefonsamtalerne, men det var begrænset hvilket sparring og hjælp jeg kunne få ud af det, og så er det altså hyggeligere at kunne se folk i øjnene når man snakker sammen og jeg glæder mig faktisk til hun skal komme hjem til mig igen.

Det er virkelig denne her “hjælp” jeg har eftersøgt siden jeg i Odense var indskrevet i ATA, for det virker ikke som decideret overvågning, vi snakker sammen og giver hinanden sparring omkring opdragelse og værdier omkring børnene, og det er ikke på den der belærende dømmende måde, men jeg bliver hørt, forstået og accepteret i mine værdier og mine tanker. Hvilket giver mig meget mere lyst til også at høre på de råd de evt skulle komme med til mig, og jeg får helt lyst til at høre på dem og virkelig prøve og samarbejde med dem. Jeg syntes vi har fået et skide godt samarbejde, og det køre virkelig lige for tiden, er virkelig glad for føler ikke kommunen ånder mig i nakken, og jeg føler ikke de er på min sag mere, da det er så lidt kontakt jeg har til dem i dag.

Min sagsbehandler er virkelig også den absolut bedste sagsbehandler jeg nogensinde har haft, i starten af vores samarbejde var jeg virkelig bange, bange for hende for hvem var hun? Jeg stolede ikke på hende og turde ikke betro mig til hende, i frygt for hvad hun mon ville tænke om mig. jeg stoler nu 98% på hende, og vi har et virkelig godt samarbejde, men helt ubevidst hver gang der sker noget nyt i mit liv kommer den der frygt op i mig hele tiden “hvad mon kommune vil sige til det” men jeg har snart indset at så længe mine børn er sunde og trives så er hun næsten ligeglad med hvilke nye ting der sker i mit liv. Så længe de bare udvikler sig som de skal!

Så kort fortalt de kommer hjem til mig cirka 2 timer om måneden efter eget valg, har et super samarbejde, og planen er at dette eller mindre også skal køre når baby A kommer til verden, De har ingen planer om at sætte det op i timer, da de syntes det køre super godt i min familie, og de vurdere ikke der er en bekymring i min familie på nuværende tidspunkt, men de vil gerne lige kigge lidt med på sidelinjen på grund af den start jeg fik i Odense kommune, så alt i alt er jeg virkelig glad og lettet over de endelig har indset at jeg ikke behøver hjælp så meget, jeg er en god mor når jeg får plads under mine vinger og jeg får troen på jeg godt kan. 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar