Mine egne opskrifter, Natascha Linea

Ugens madplan – Uge 36

12. august 2018

Så blev det igen Søndag og jeg er jo begyndt på at lave madplan og laver som sædvanlig min “ugens madplan” som jeg er begyndt at dele med jer- Denne uge har jeg valgt at ligge meget fokus på madspild, jeg er virkelig begyndt at tænke over det, for der er virkelig noget galt, børn i den 3 verden sulter ihjel, men vi smider så meget mad ud! – Det sku ikke helt fair!!

Og derfor går jeg i denne her uge kræftigt igang med at at tømme ud i mine skabe, min fryser og mit køleskab. Og det er derfor jeg næsten ikke skal have handlet noget ind. Da jeg boede ved min far tænkte jeg ikke rigtigt over det, ved ikke lige hvilken åbenbaring jeg har fået efter jeg er flyttet for mig selv, men jeg er efter jeg flyttede herned fået en KÆMPE overskud til virkelig at gå op i det her, og prøve at undgå alt for meget udsmidning af mad 🙂

Jeg vælger en gang imellem at lave sådan en uge her, da jeg ikke gider ende med at have en masse ting jeg “glemmer” i min fryser. Fx da jeg boede hjemme ved min far var det ikke ret ofte vi kom i bund i fryseren fordi vi købte så meget hele tiden, og det vil jeg virkelig gerne slippe for hjemme ved mig selv, nu hvor jeg selv kan bestemme, hvor meget der skal handles ind – Og så er det jo bare super dejligt at spare nogle penge på at spise det man har i skabene og i fryseren 🙂 – Håber i kan bruge denne her madplan som inspiration til jeres egen madplan. I denne uge her har vi kun 1 vegetar dag (mandag), men det er også det krav jeg har til mig selv, at vi minimum en gang om ugen IKKE skal have kød. 

Mandag: Pasta salat – (Har alt hvad jeg skal bruge i køleskabet) 

Tirsdag: Lasagne – (Har lasagne fra tidligere madplan frosset ned)

Onsdag: Brocolli suppe m flutes – (Har alt hvad jeg skal bruge i køleskabet og fryseren, undtagen broccoli)

Torsdag: Rugbrøds dag  – (Har alt hvad jeg skal bruge i kølesbaket)

Fredag: Kylling med pasta – (Har alt hvad jeg skal bruge i køleskabet, skabet og fryseren)

Lørdag: Pølser med Pastahår –  (Har resterne frosset ned i frysere fra da vi fik det sidst)

Søndag: “Skralde” suppe – (Har noget af det jeg skal bruge i fryseren) 

 

Min indkøbsliste for den kommende uge ser sådan her ud 🙂 – Til de hurtige, brød har jeg i skabet, havregryn til morgenmad er i skabet, har stadig pålæg i mit køleskab, har frugt og grønt fra min nabos have som vi gerne må plukke. – Dette er KUN til aftensmaden og middagsmaden, jeg køber nogle småting i ugens løb, men dette er primært det jeg har brug fot hele ugen. så bliver vi mætte hver dag! og mine unger elsker mors mad :-p Hihi! – Håber i kan bruge min madplan, og håber den inspirere andre til at tænke på madspil og bruge så mange rester som overhovedet muligt. ALT kan fryses ned! – Og de første uger jeg bor i mit nye hus prøver jeg og se på hvad der fungere frosset og hvad der ikke fungere 🙂

4 Mælk 

1 Broccoli

1 Pose suppehorn 

1 Pose kød og melboller

1 Pakke leverpostej 

2 Pakker pålæg 

I denne uge har jeg handlet ind for 110,- – Hvor er det vildt at jeg kan købe ind hvad jeg mangler til morgenmad, middagsmad og aftensmad 1 voksen og 2 børn for 110,- :-O Det er billigt!!

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar