Natascha Linea

Ugens madplan

6. august 2018

Der er nogle stykker som har spurgt om jeg ikke vil dele min madplan med jer for denne her uge, og jo da det vil jeg da gerne. Jeg har en del rester fra sidste uge af. da jeg ikke havde tænkt over Lia ikke spiste med, mig og Novah spiser nemlig ikke det helt vilde. Så derfor har jeg prøvet og finde nogle retter som indeholder lidt af det som var i min madplan sidste gang. 

Mandag: Bøf m løg og kartofler.

Tirsdag: Grønsags lasagne:

Onsdag: Svamperisotto og kød rest

Torsdag: Broccolisuppe

Fredag: Rugbrødsdag

Lørdag: Pandekager med grøntsagsfyld (Vegetar dag) 

Søndag: Pastasalat m hvidløgsbrød (Vegetar dag)

 

Ugens indkøbsliste ser således ud.

500g Guleroder – 1 Broccoli – 1 Salathovede – 1 pk Svampe – 1 Pose hvidløg – 500g Oksekød – 1 Pk bacon i tern – 1 Pk skinke i tern – 4 Mælk – 1 Pose revet ost – 2- Smør – 1 Lasagne blanding –  2 Pakker rugbrød – ,1 Pk hønsebouillon – 1 Dressing – 1 Pose frost flutes – Tandpasta.  – I alt blev der 237,25,- udover hvad der stod på indkøbslisten købte jeg mellemlægspapir, staniol og marmelade men glemte dog gulerødderne 🙂

Her er der nok mad til 7 retter til mig og Novah, self ud fra det vi også har i fryseren og i skabene som jeg virkelig gerne vil bruge færdig, da jeg er begyndt at prøve og undgå alt for meget mad spil. Hjemme ved min far da jeg boede der, havde vi virkelig meget mad spil, og det var virkelig mange penge som blev smidt ud pga vi var for dårlige til at spise det mad vi havde før vi købte noget nyt. Jeg vil gøre et forsøg på at det ikke sker her. – Er ret stolt af mig selv ALT mad fra sidste uge blev brugt, vi have INTET mad spil. og håber virkelig jeg kan gøre kunsten efter i denne her uge 🙂

jeg bruger hjemmesiden www.su-mad.dk og rema1000.dk som inspiration til mine madplane 🙂 i denne uge er der en hjemmelavet ret og su-mad,dk jeg bruger 

sidste uges madplan for det mad jeg købte der fik jeg lavet. Kylling m bacon – pølser med pasta hår – kylling m ærter og guleroder – rugbrødsdag – tortilla m grønsagsfyld – I fryseren havde jeg stadig 500g oksekød, en pakke bacon og en pakke pølser.  i køleskabet havde jeg jeg stadig en masse frugt og grønt 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar