Natascha Linea

Ser jeg en fyr?

15. april 2018

Nu har jeg efterhånden fået det spørgsmål en del gange. “Ser du nogle” “Hvordan går det med kærligheden” “har du en kæreste?” OSV OSV OSV! – Og helt ærligt hvad fanden rager det jer? Det kan jo være jeg har fundet en dejlig fyr, men det kan også være jeg ikke har! – Og selvom jeg deler meget ud af mit liv, så har jeg stadig brug for lidt privat liv, så mon ikke jeg fortæller om evt nye kærester, når jeg personligt er klar til at dele det med jer! Jeg er snart så grund træt af folk, som mener de har krav på at vide ALT om mig, bare fordi jeg har været i tv! Jeg er ikke en åben bog hvor i kan regne med at få svar på ALT! – Jeg er også et menneske, og jeg deler kun det jeg har lyst til at dele med andre. Så næste gang i har lyst til at stikke snotten i ting der ikke rager jer, så tænk lige en ekstra gang over om det virkelig rager dig!? Men tilbage til jeres spørgsmål om jeg ser en for tiden! – Måske, måske ikke. Syntes helt ærligt ikke at i skal blande jer i det. Sidste gang jeg offentligjorde en kæreste, kastede i jer over ham som gribbe, han x kærester begyndte at blande sig i vores forhold, tidliger veninder delte løgne om ham osv osv! Det har jeg ikke lyst til at opleve igen. Så hvis jeg har en fyr nu holder jeg det hemmeligt i LANG tid, hvis jeg ikke har en fyr nu nyder jeg min frihed og mit single liv. Men tøser prøv og have en smule respekt for andre mennesker, og lad vær og snag i ting der ikke rager jer 🙂 Jeg er nogle gange så træt af folk som mener de har krav på at vide det, fordi jeg jo selv har valgt at være en offentlig person! – Nej i har ikke krav på at vide noget som helst om mig. vær glad for det jeg deler og vent i spænding på der jeg ikke deler

God dag <3 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar