Natascha Linea

Min mening om

13. maj 2018

Nu fik jeg tid til at skrive blog her lidt over 21.00 – Begge unger sover trygt i deres senge og jeg slapper af med det jeg ELSKER. Netop at dele mine tanker med jer.

Nå men det var jo Europæiske melodi grand prix i går aftens/nat. Og selvfølgelig skulle jeg da se vores vikinger kæmpe om at vinde et af de største musik konkurrencer i verden (Synes jeg)

Jeg må sige jeg er stolt af Danmark og over at vi fik en flot 9-Plads Men selvfølgelig havde det været langt federe hvis vi havde vundet, men man kan jo ikke vinde hver gang, min ærlig mening om Danmarks præsentation, er at vi havde en super fed og god sang med i år, men vores sceneshow STANK! Det kunne havde været så meget federe hvis, vi havde gået all in, på vikinge temaet, de kunne have haft nogle store vikinge kapper på, vikingehjelme, store skind på scenen osv osv.  Dette er blot MIN mening og mine tanker. Se f.eks på Lordi da var gået all in både på musik og sceneshow samt kostumer. Men helt ærligt synes jeg ikke det var en vindersang, den var god men bare ikke god nok.

Noget andet der undrede mig var da sangen fra United Kingdom skulle på, der kom en “baneløber” op på scenen og stjal hendes mikrofon, under sådan et KÆMPE ARRANGEMENT burde der godt nok være meget mere sikkerhed med deltagerne, jeg troede virkelig ikke sådan noget kunne ske i 2018. hvor var vagterne henne? Ja jeg ved da godt at vagterne kom og fjernede ham, men er deres opgave ikke at stoppe dem INDEN de kommer op på scenen og kan risikere at yde vold med de deltagende solister. Men når det er sagt var det godt nok en flot præsentation fra hendes side, at hun bare fortsætter sangen og resten af hendes optræden, men virkelig ærgeligt sikkerheden ikke var optimal, så de kan beskyttes fra skøre folk som dem.

Vinderen af årets Europæiske Melodi grand prix var Isreal, og mange kan ikke lide denne sang, men noget rigtigt må de jo have gjort siden de kunne løbe med sejren i år. Jeg er personligt VILD med sangen, hun synger jo faktisk rigtigt godt, melodien er sjov og anderledes, og teksten er virkelig flot og har et kanont godt budskab. Jeg er fan! – Og jeg syntes det var 100% en fortjent sejr fra hendes side af. At andre så ikke er enige, er jo ulempen ved at det er demokratiet som bestemmer, for alle kan jo ikke være enige. Men jeg syntes det var en vigtig og super god sang der vandt

 

Det var så lidt om mine tanker om årets Europæiske Melodi grand prix 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar